Škola plivanja » Obuka neplivača

Obuka neplivača Ledine - Novi Beograd

Program obuke neplivača u školi plivanja Aqua HollyWood je posebno prilagođen za odrasle i decu neplivače koji bi želeli da nauče da plivaju. To je jednostavan pristup za učenje plivanja, kako se lako kretati kroz vodu, uskladiti disanje i naučiti osnovne tehnike plivanja.

Bez obzira na starost ili dosadašnje iskustvo u vodi, naši iskusni instruktori plivanja će vas voditi kroz svaki korak, kako biste stekli samopuzdanje u vodi, prevazišli anksioznost i postigli majstorstvo i uživanje u plivanju.

Obuka za neplivače u Aqua HollyWood školi plivanja na Ledinama ima posebnan fokus na različite poteze i nivo teškoća kod savladavanja tehnika plivanja za neplivače. U Aqua HollyWood školi plivanja polaznici će sticati osnovno samopouzdanje u vodi, tehnike plivanja, kao i načine i tehnike disanja i kretanja u vodi i ispod površine.

Po završetku kursa obuke neplivača u školi plivanja Aqua HollyWood, polaznici mogu nastaviti svoju obuku u plivanju korišćenjem ostalih programa, tokom kojih se uče naprednije veštine za preživljavanje u vodi, duže plivanje i raznovrsni stilovi plivanja.

Obuka neplivača utiče na polaznike stvaranjem:

Prijatnog osećaja prilikom boravka u plitkoj i dubokoj vodi

Osećaja sigurnosti i neutralisanjem straha od vode i dubine

Osećaja pravilnog disanja i kretanja kroz vodu

Opuštajućeg efekta prilikom sticanja znanja za održavanjem na vodi

Osećaja samopouzdanja stečenog kroz učenje plivanja