Škola plivanja Aqua Hollywood Ledine

Škola plivanja Beograd - Ledine - Aqua Hollywood škola plivanja u aqua parku HollywoodlandŠkola plivanja Aqua Hollywood se nalazi u Aqua parku HOLLYWOODLAND na Ledinama.

Aqua Hollywood je potpuno novo ime među školama plivanja u Srbiji, ali to svakako ne znači manjak kvaliteta i iskustva. Aqua Hollywood treneri imaju preko 8 godina iskustva u obuci neplivača, usavršavanju tehnika plivanja kod plivača, kao i u korekciji tehnika plivanja kod dece. U prethodnom radu u školama plivanja u Srbiji, treneri škole plivanja Aqua Hollywood su obučili stotine dece predškolskog i školskog uzrasta u pravilnom plivanju, a neka od njih su nakon obuke odlučila da se plivanjem bave i dalje u raznim plivačkim klubovima. Stručan metodološki pristup obuci u plivanju garantuje uspeh, a plivanje se uči uz zabavu  i zato što se voli.

Bezbednost dece u školi plivanja

Škola plivanja za decu Aqua HollywoodU školi plivanja Aqua Hollywood polaznici su uvek na prvom mestu. Naši treneri plivanja su razvili programe za rad sa decom koji ne samo da daju odlične rezultate u učenju plivanja, već utiču i na podizanje nivoa razumevanja i svesti kod dece o potrebi za poštovanjem svih bezbednosnih mera boravka u vodi i na vodi. Decu, buduće plivače, učimo kako da prepoznaju svoje mogućnosti, izbegnu opasne situacije i pomognu drugima u situacijama kada je to potrebno.

Treneri škole plivanja Aqua Hollywood su licencirani od strane PSS (Plivački savez Srbije) i u skladu sa tim poseduju sva znanja i veštine za bezbedan rad sa decom. Svaki trener teži stvaranju interesantnog i zabavnog okruženja za decu u toku obuke u plivanju. Rezultati naravno zavise od mnogo faktora, ali se u Aqua Hollywood školi plivanja uvek trudimo da što je više moguće zavisi od nas samih.

Programi plivanja u Aqua Hollywood školi plivanja se mogu podeliti na grupne treninge i na individualne treninge. I grupni i individualni treninzi plivanja imaju svoje specifičnosti, a za više informacija o vrstama treninga možete posetiti stranice individualni treninzi plivanja ili grupni treninzi plivanja. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati školu plivanja pomoću podataka na stranici kontakt.